Toekomst verzekerd!

09-02-2020
Dit weekend streken onze aankomende talenten neer te Massenhoven waar de Equi-masters plaatsvonden. In de 120-proef werkten onze vier 7-jarigen paarden deze omlopen foutloos af. Onder andere Nona van de Zandhoeve, deze Elvis ter Putte dochter sprong vorig weekend eveneens een foutloze ronde in het Azelhof. Nora van de Helle met Vicky in het zadel (Jilbert v/h Ruytershof x Castelino v/d Helle) was ook één van de paarden die foutloos sprong. 

Nasty Boy v/h Russeltveld sprong zowel dit weekend als enkele weken geleden in Sentower Park een knappe nulronde. Nasty Boy is een Emerald van't Ruytershof afstammeling uit een Loretin l moeder. Nyles v/d Mottelhoeve werd door Brent met nul strafpunten aan de finish gebracht. Nyles (I am Moerhoeve's Star x Carbonnieux v/d Helle) zorgde eveneens vorig weekend voor een omloop zonder fouten. 

Niet enkel onze jonge paarden verzekeren de toekomst, ook de jongste amazone van Stoeterij Molenhof werkt aan de toekomst. Amelie en Flicka hebben een schitterend trainingsparcours gereden ter voorbereiding op hun caprilleproef.