3e plaats voor Jay Jay in CSI** GP Gent!

26-02-2018
 Met 12 foutloze omlopen op 15 parcoursen, kunnen we stellen dat ons indoorseizoen goed afgesloten is. Het hoogtepunt van het weekend was natuurlijk voor Jay Jay’s 3e plaats in de CSI** Grote Prijs, nadat hij de eerste dag al een 7e plek behaalde in de 140 GP Kwalificatie! Exact 1 jaar geleden sprong Jay Jay zijn eerste 145 proef in Gent, deze keer was het Frenchy die haar eerste Longines Ranking 145 proef sprong. Meteen sprong ze foutloos en bovendien nog een 7e plaats in de 140 finale. Voor Demoiselle de la Pomme was er een mooie 5e plaats  in 135 op donderdag. Vrijdagavond stond er opnieuw de hengstencompetitie op het programma. Hierin sprong Oxford vd Middelstede reeds voor de 3e maal foutloos, waardoor hij nog in de running is om kampioen te worden! Onze 6 jarige zelfgefokte Emerald vh Ruytershof uit onze topmerrie Chablie, heeft zijn naam niet gestolen. Maserati M sprong op zijn eerste internationale wedstrijd 3 fantastische foutloze omlopen en een 7e plaats in de 115 finale! 

We kijken uit naar het buitenseizoen om samen met ons team en nieuwe partner Winston Equestrian er een top seizoen van te maken! 

Neem zeker ook een kijkje op www.winston-equestrian.com voor de meest kwaliteitsvolle en modieuze kledij die ook nog super comfortabel zit! Video's

Jay Jay - GP
Frenchy LR 145
Maserati M
Oxford Hengstencompetitie