Jumping Mechelen 2014

11-01-2015
 Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we naar jaarlijkse gewoonte aanwezig in Mechelen voor de Kerstjumping. Ook deze keer hebben de paarden top resultaten geleverd! Espero van 't hof van Eversem won meteen de openingsproef van de CSIU 25 op 130! Een beetje later springt Chablie op de A piste naar een 3e plaats in de grote tour 140! De 2e dag sprong Espero de grote tour met aparte barrage. Hij bleef in de winning mood en won zo zijn 2e proef op 2 dagen! Als kers op de taart springt hij de 3e dag opnieuw dubbel foutloos en dat was goed voor een 8e plaats. Hij heeft ons dus een super nieuwjaarscadeau gegeven! 
Chablie kreeg spijtig genoeg al een foutje op de eerste hindernis in de GP. Geen vervolg dus op een 4e en 3e plaats in de GP's van de voorbije 2 jaren.
Valerie reed met haar Easy boy opnieuw een foutloze omloop in het 110 van de Darco Cup. Haar teamleden Brenda en Yasmine deden het ook super en zo werden ze mooi 2e.
Bovendien wint Thibeau Spits met Hightrick niet alleen de finale van het stijlrijden in Mechelen, maar ook Bestgaande Rijpony! 
Hunter, die recent naar Tal Milstein Stables vertrok, is uitstekend aan het Winter Equestrian Festival begonnen. 
Vele mooie afsluiters voor een leerrijk 2014!
We wensen iedereen een fantastisch 2015, met veel liefde, plezier, gezondheid en successen! 
 
Videos

Espero jump off 140 Mechelen
Hunter WEF week 1 - 140